Loading...

 

Rise Sisters Rise

Women's Lightactivation Retreat 

 

Kære Lysende Søstre, lad os sammen kalde sjælen hjem.

Vi inviterer 12 kvinder i cirkel til en transformerende weekend med vigtigt energiarbejde. Vi føler en stærk guidance til at skabe et helligt rum hvor vi, sammen med Jer, vil aktivere og forankre guddommelige lyskoder på celleplan i vores hjerter og fysiske kroppe✨

Vi mennesker har alle slumrende lyskoder i vores DNA, som afventer aktivering på celleplan. Dette kan initieres, når vi har gjort en stor del af vores personlige skyggearbejde og er klar til at forankre højere lysvibrationer fysisk. Føler du kaldet - er du klar!

En dyb åbning af hjertet samt energi- og kropsarbejdet er afgørende, for at lysets højere vibrationer kan forankres i vores fysiske kroppe, og vi dermed kan integrere hver vores sjælsvibration mere og mere til dette livs unikke mission.

Det er vigtigt at påpege at både skyggearbejde, lysaktivering og fysisk forankring er en on-going ydmyg proces igennem hele livet. Vi bliver aldrig færdige men går alle vejen mod evig ekspansion.

Vi mærker netop nu, at det er tid til at facilitere denne proces til det ‘næste niveau’ for Jer, som mærker kaldet i hjertet.

Du er velkommen som du er har det lige nu. Vi skaber et kærligt og hjertevarmt rum, hvor du trygt kan være med det som er og opstår i dig. 

 

This is The Ever Unfolding Spiral Path of Life!

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

**Astrologi**

Torsdag den 17. september kl. 13 har vi en Super Nymåne i Jomfruen. Dette er tegnet for vores arketypiske Virgin Priestess og The divine feminine, som er i service for det allerhelligste arbejde med at vække menneskets bevidsthed til at opnå alignment med Moder Jords cykliske liv og The web of life!

Samtidig er Mars få uger forinden påbegyndt sin retrograd igennem sit hjemtegn Vædderen. Det Guddommelige Maskuline og vores kollektivt krigeriske felt vil være såret, reaktivt og i dyb smertefuld healingsproces. Der er stærkt behov for feminint lederskab, styrke og kærlig spaceholding!

Den 22. september har vi efterårsjævndøgn. Jupiter er netop gået ret og vi går en periode i møde, hvor både Saturn og Pluto indenfor de kommende 14 dage også ender deres retrograd i Stenbukken og genoptager det verdensomspændende momentum vi mærkede fra jan-marts, hvor hele verden lukkede ned, men nu med fornyet styrke og gennemslagskraft.

 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

 

**Transformation & Healing**

Vi starter denne weekends proces torsdag aften med en powerfuld hellig nymåne ceremoni. Vi vil sætte vores intentioner og så vores hellige frø til både weekendens energiarbejde, men også for det næste halve års kollektive cyklus igennem dette intense skifte på Jorden.

Igennem hele weekenden vil vi arbejde med aktivering og forankring igennem;
Shamanic Breathwork, CacaoCeremony, Chakra Dans & Womb Healing, Blid Yin Yoga, MantraSang, HjerteÅbning & HjerteMeditation, Bålritual og stilhed.

Du skal være indstillet på en weekend med transformation og dybt indre arbejde. Der vil være tid til at snakke og hygge med dine søstre, men det er vigtigt at respektere hinandens eventuelle behov for at være indadvendt i de processer som opstår. Vi vil holde nogle rammer for dette.

Vi flyder intuitivt med energierne og lægger derfor ikke et fast program for weekenden, men der vil være indlagt tid til blot at være og integrere.


✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

 

**Lokation & forplejning**

Når du træder ind i haven hos forunderlige Seeds Of Life, lukkes lågen bag dig og du vil befinde dig i et trygt beskyttet rum til weekendens energiarbejde.

Vi indlogeres to søstre sammen i de små hyggelige anneks rundt i den grønne have. Vi laver yoga, dans og ceremonier i den smukke rundsal med varme i gulvet, og udsigt til haven og naturen:)

Siigurd er vores vært og passionerede grønne kok. Han varter os op med vegansk, glutenfri og sukkerfri højtvibrerende næring tilberedt med nænsom kærlighed.

Skulle det ske, at der opstår nye udfordringer med lockdown netop i denne weekend, er vi opsat på at gennemføre retreatet alligevel. Vi mener tidens kollektive kaos kalder på denne form for energiarbejde og derfor gennemfører vi uanset omstændighederne.

 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

 

**Praktisk & Tilmelding**

Samlet pris for ophold, grøn luksusforplejning, ceremonier og undervisning kun kr. 4.500,-

Har du brug for at dele betalingen op, så tag kontakt til os, og vi finder en løsning sammen.

Det er kun muligt at tilmelde sig hele retreatet, så det er en lukket cirkel af kvinder fra start til slut. Vi lægger stor vægt på at skabe en tryg ramme omkring hele weekendens energiarbejde.

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig kun, hvis du virkelig mærker kaldet i dit hjerte. 

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget så kontakt enten Freyiia eller TrineMai.

Vi kan tilbyde dig en kortere samtale pr. tlf eller video, hvor du/vi kan tune ind på om det er noget for dig at deltage.

 

 Kærligst TrineMai og Freyiia
 
 
 

 

 

 

 

 TrineMai Lavina

 

TrineMai er sangerinde og sangskriver. Til daglig holder hun rum for KakaoCeremonier og sangcirkler med Hjerte & MantraSang. Hendes sange er hjerteåbnende, lyse, lette og handler om den tid vi lever i, og den opvågning der er ved at ske i os alle og her på jorden. Hun har selv været igennem en dyb healing, transformation og opvågning de sidste 5 år. Hun underviser i blid Hatha Yoga og meditation, samt faciliterer retreats i Danmark og udlandet (senest Ibiza).

Hun har baggrund som professionel danser og nyder stadig at undervise i bevægelse og dans med fokus på feminine embodyment.

På dette retreat vil TrineMai facilitere healende KakaoCeremoni, Hjertemeditation, Meditationskoncert, Wombhealing, Hjerte & MantraSang og Chakradans samt blid hatha yoga. Du kan læse mere om TrineMai på TrineMai.com

 
 
Freyiia Milléh
 
 

Freyiia har virksomheden Indre Sandhed, hvor hun lever af at facilitere dybe udviklingsprocesser for både individuelle klienter, på retreats og i længere gruppeforløb. Freyiia har selv gået en lang vej igennem personlig udvikling og dyb healing. Hun har med årene opbygget en stærk spirituel praksis og vågen sans, for at arbejde med det underbevidste felt igennem sit holistiske arbejde med fokus på både krop, sind og ånd. Freyiia har med sin profesionelle baggrund som både ID LifeCoach, Spirituel mentor, EFT Terapeut med Matrix Reimprinting og Shamanic Yoga teacher opbygget en solid indre værktøjskasse, som er fundamentet for hendes intuitive tilgang til at tune ind på det enkelte menneske eller gruppe, og i nu'et skræddersy præcis den proces der er brug for.

På dette retreat bidrager Freyiia med sit rolige nærvær, Yoga, Shamanic Breathwork, Ceremonier og terapeutisk støtte til individuelle processer.

Du kan læse mere om Freyiia på IndreSandhed.dk

 
 
 
 

 

 

 
 
Alt det praktiske...
 
17. - 20. sept 2020
-ankomst torsdag kl. 16-17 og velkomstcirkel kl. 17.30
 
-afslutning og udtjek søndag kl. 14
 
Hos forunderlige Seeds Of Life i Dronningmølle tæt ved havet.
 
 
Indlogering
Du indlogeres i et hyggeligt lille anneks i den grønne have sammen med en anden søster. Tilmelder I Jer to sammen, så sover I naturligvis sammen.
 
Forplejning
Vi har valgt luksus udgaven af forplejning til dette retreat og vil blive vartet op af Siigurd igennem hele weekenden, som har en særlig passion for grøn mad med mange års erfaring som kok. 
 
Vi får serveret tre måltider om dagen, vegansk, glutenfrit og sukkerfrit + frugt, snacks og grøn juice.
 
 
Transport
Du kommer nemt med tog til Dronningmølle station, hvorfra der er 10 min. at gå ned til retrætet.
Kommer du i bil, skal du parkere ved stationen og ligeledes gå 10 min. ned til det smukke hus.
 
Medbring
~En personlig ejendel til alteret
~En personlig krystal til WombHealing
~2 billeder af dig selv som baby/barn fra 1-6 år. Gerne et som baby og et som lille pige. Hvis ikke muligt, så blot hvad du har/kan skaffe.
~Særlig/smuk kjole til ceremoni
 
Tilmelding
Du sikrer dig din plads her og skriv i notatfeltet ved tilmelding, hvis vi skal tage særligt hensyn til noget.